E-shop

01.04.2013 12:48

    Konečně jsem se odhodlala k prodeji svých kousků... Mé šperky a jiné výtvory určené k prodeji najdete na https://www.fler.cz/shop/katy-m. Snad v tomto skromném obchůdku najdete něco pro potěchu Vaší duše, nebo vašich blízkých. Pokud tomu tak nebude, ale vaše touhy by dokázal uspokojit některý z mých výtvorů zveřejněných na mých stránkách, kontaktujte mne a udělám co bude v mých silách, aby se na Fleru brzo objevil právě Vámi vybraný kousek.

    K prodeji jsou dostupné veškeré typy mnou vyrobených šperků, v brzské době i některé obrazy a kresby a výrobky řazené do sekce ostatní tvorba.

    Při koupi dvou a více položek platíte pouze jedno poštovné (toto se nevztahuje na kresby a obrazy).

    A protože jsem zde už dlouho nic nového nepřidala, ještě dnes tento nedostatek napravím a přidám tu pár šperků, které mimochodem obě níže uvedené sady šperků jsou právě vystaveny na https://www.fler.cz/shop/katy-m k prodeji.

Troška perleťových béžových úlomků a komponentů v staroměděném provední... Chvilka ketlování a tato něžná sada šperků, zvaná Ollanthay, spatřila světlo světa. Ale aby jí nebylo samotné příliš smutno, přibyla jí hned sestřička. Ikdyž nevlastní - pro změnu jsem trošku kroužkovala... 

  

********* *** ********* ** ***** **** *** ***** ******** **** ***** ********